avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii card de salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

card de salariu

am si eu doua intrebari~daca salariul net de pe fluturas coincide cu suma virata pe cardul de salariu si daca se vad miscarile in cazul in care mai exista un alt card pentru acelasi cont de salariu/ Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasile Popa , Consultant fiscal 10:44, 29 Septembrie 2011
Pe card in mod normal se vireaza in intregime,respectiv,restul de plata.Se poate plati insa si o parte de salariu pe card si restul numerar.
A doua intrebare nu am inteles ce doriti sa aflati.
in principiu ar trebui sa corespunda suma de pe card cu cea din fluturas si nu conteaza cate carduri exista pe un cont se vad absolut toate tranzactiile de pe acel cont
suma virata de societate ca si salariu trebuie sa apara ca intrare in contul personal, restul miscarilor din cont se pot vedea in extrasul de cont. Exista posibilitatea ca plata sa nu fie identica cu restul de pe flutura, pot aparea erori de operare. sfatul meu e sa verificati permanent restul de pe flutras cu intrarile din extrasul de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordante fluturas salariu nicollaeb nicollaeb Daca fluturasul de salariu nu corespunde cu suma virata de companie, ce se poate face si cum se numeste problema asta? Frauda? (vezi toată discuția)
Blocare salariu b.timofte b.timofte Am facut descoperire de card 1 salariu iar pe 28 iun am avut o lei pe card. Pe 30 mi s-a luat automat dobanda -20 lei si acum am -20 lei pe card. In ziua de ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)