avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... procedura civila...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

procedura civila...

Hello... ce parere aveti despre cursul selectiv de procedura civila ed. 5, Ciobanu, Boroi, Briciu? Cuprinde si modificarile aduse de L.202 si ma gandesc sa o achizitionez... ce alte optiuni ar mai fi la aceasta materie?
Cel mai recent răspuns: ContSters181736 , utilizator 17:31, 11 Mai 2011
Ar mai fi si Codul de Procedura Civila Adnotat - Gabriel Boroi si Octavia Spineanu Matei.
Tocmai a iesit ultima editie cu modificarile aduse de Mica Reforma
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
ContSters181736, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce actiune are la indemana un expert caruia instanta i-a micsorat onorariul? igor_drangoi igor_drangoi Ce actiune are la indemana un expert judiciar, caruia instanta i-a micsorat onorariul? (vezi toată discuția)
Ce carti mai sunt de referinta la intrarea in barou? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 eu am terminat facultatea in 2001 am facut o pauza mare si as dori sa ma pregatesc ptr admiterea in avocatura in oct 2012 insa efectiv nu stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 marinescum marinescum Va rog frumos poate sa imi spuna cineva bibliografia la toate cele 4 materii ce se vor da la examen? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)