avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen dosar

multumesc ptr rasp anterior,atunci cand depun cererea ptr repunerea dosarului pe rol exista vreun avantaj ca dosarul sa castige timp mai scurt de prezentare in instanta sau pur si simplu e ca atunci cand este depus ptr prima data?
Cel mai recent răspuns: ContSters205062 , utilizator 13:19, 11 Mai 2011
Procesul se reia de la momentul suspendarii, daca au disparut motivele pentru care s-a suspendat. Tot ce s-a facut pana atunci in dosar , ramane in principiu, valabil.
cererea de repunere pe rol poate fi fcuta de catre ambele parti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de perimare danimarinescu danimarinescu In prima instanta la jud Cornetu intr-o cauza de PARTAJ JUDICIAR , s-a dat o hotarare in favoarea reclamantului . Horatarea a fost atacata cu apel la TB in ... (vezi toată discuția)
cererea de repunere pe rol Antik Antik Speta : S-a suspendat o cauza in temeiul art 413 alin 1 pct-ul 1 Am depus recurs prin care am aratat cu probe ca procesul care a stat la baza suspendarii ... (vezi toată discuția)
De ce s-a suspendat procesul de marire pensie alimentara? Cris1971 Cris1971 Buna ziua, am deschis proces marire pensie alimentara , primul termen a fost ieri 17.02.15. Inainte de primul termen de judecata, in 23 ianuarie am mai depus ... (vezi toată discuția)