avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata indemnizatiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata indemnizatiei

buna ziua...as avea si eu o intrebare la dumneavoastra cum este cu plata indemnizatie??cu noile legi dak optezi sa te intorci dupa un an la munca beneficezi de salariul care il ai acolo la locul de munca iar pe langa asta se adauga si stimulentu ala de 500 ron pt ca sunt unpic nelamurita cu legea asta ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 11 Mai 2011
Intr-adevar, persoanele aflate in CCC care se reintorc la munca beneficiaza pe langa salariu si de stimulentul de insertie prevazut fie de OUG nr.148/2005 (100 lei), fie de OUG nr.111/2010 (500 lei), dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii inainte de termen din concediu pentru cresterea copilului ro-citizen ro-citizen Ce beneficii mai exista daca o persoana aflata in concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, se intoarce in activitate inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie crestere copil maryana77 maryana77 Am nascut in decembrie 2010 si am revenit la serviciu in iunie 2012. Care este situatia privind stimulentul de insertie dupa Legea 166/2012? Eu de cand am ... (vezi toată discuția)