avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent insertie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent insertie crestere copil

Am nascut in decembrie 2010 si am revenit la serviciu in iunie 2012. Care este situatia privind stimulentul de insertie dupa Legea 166/2012? Eu de cand am revenit la munca am primit stimulent de insertie in cuantum de 100 lei (dupa OUG148/2005) . Legea 166/2012 nu clarifica situatia privind stimulentul de insertie pentru copii nascuti pana la 31.12.2012.- 100 lei sau 500 lei (eu nu am avut posibilitatea sa optez pentru indemnizaţie până la un an sau de doi ani ). Mi se pare o discriminare !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 20 Noiembrie 2012
Dvs vi se aplica legislatia in vigoare la data nasterii copilului ... OUG nr.111/2010 este aplicabila numai mpersoanelor ai caror copii s-au nascut incepand cu data de 01.01.2011, inclusiv.

Stimulentul de insertie pe care-l trebuie sa-l primiti are o valoare de 100 lei ...
multumesc, speram sa fie altfel pt ca legea nu specifica clar iar normele de aplicare nu cred ca au aparut.
Legea specifica clar care este cunatumul stimuentului de insertie ... exista si Norme de aplicare ale OUG nr.148/2005 ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie la renuntarea crestere ingrijire copil pina la 2 ani gabi12345 gabi12345 pentru mamele care au nascut in 2010 si se intorc mai repede de 2 ani la serviciu ce indemnizatie primesc, si pe ce perioada? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)
Ccc 2 ani...dupa 1 an vreau sa ma angajez!!!! anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am un baietel de aproape un an.Am nascut in dec 2010 si am optat pentru CCC 2 ani....as dori sa stiu daca mai beneficiez de cei 500 ... (vezi toată discuția)