avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie la renuntarea crestere ingrijire copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie la renuntarea crestere ingrijire copil pina la 2 ani

pentru mamele care au nascut in 2010 si se intorc mai repede de 2 ani la serviciu
ce indemnizatie primesc, si pe ce perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 22 Iunie 2011
Primesc un stimulent de insertie in valoare de 100 lei pana la data implinirii varstei de 2 ani a copilului.
freeelis a scris:

Primesc un stimulent de insertie in valoare de 100 lei pana la data implinirii varstei de 2 ani a copilului.

cum se numeste legea?
Intrucat ati nascut inainte de 01.01.2011, va sunt aplicabile prevederile OUG nr.148/2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie lori2009 lori2009 Pentru un copil nascut 23 decembrie 2010, mama s-a intors la servici din martie 2011, care este cuantumul stimulentului de insertie? (vezi toată discuția)
Ccc 2 ani...dupa 1 an vreau sa ma angajez!!!! anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am un baietel de aproape un an.Am nascut in dec 2010 si am optat pentru CCC 2 ani....as dori sa stiu daca mai beneficiez de cei 500 ... (vezi toată discuția)