avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile

As vrea sa stiu, in calitate de salariat, fara alte venituri in afara de salariu, daca din venitul total se pot deduce anumite cheltuieli, ca de exemplu: RCA, CASCO, asigurare obligatorie pentru locuinta, asigurarile suplimentare pentru pensii, sanatate sau altele.
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 22:49, 11 Mai 2011
Societatea la care lucrati trebuie sa va explice ce deduceri se fac pe statul de plata la salarii si asta nu e la alegerea lor sau a Dvs.ci este stabilit prin Codul Fiscal .Trebuie sa aveti incredere in ei mai ales ca acum se lucreaza pe programe de calculator care fac statul de plata si nu poate sa omita o deducere..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia pentru venitul global? obligatorie in ce conditii? miki3 miki3 Vreau sa stiu in ce conditii se depune declaratia pentru venitul global? Am inteles ca nu ar fi obligatorie decat de la un anumit plafon in sus, asa este? ... (vezi toată discuția)
Daune auto - distribuie plati cimservice cimservice Buna ziua, In cazul unui contract de asigurare ( casco+rca+cmr+carte verde) cine dispune de distribuirea sumelor pe una din tipurile de asigurari enuntate ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta dubla Galadriel75 Galadriel75 Am o situatie in care pentru creditul prima casa se plateste asigurare pe locuinta, obligatorie conform contractului de imprumut, la valoarea evaluata pentru ... (vezi toată discuția)