avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii noul salariu +15%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

noul salariu +15%

Daca un angajat avea in iunie salariul de 630, fara vreun alt spor si in urma aplicarii legii 118, i-am diminuat sal . cu 25% si noul sal a devenit. 473 l-am adus pana la 600. Din ian. 2011 noi i-am aplicat 15% la 473 si i-ar fi revenit 544 lei, dar l-am adus pana la 670 si nu i-am dat 15% la 600, asta insemnand sa-i dam de 2 ori : o data pana la 600 si inca o data pana la 690???? Nu e corect .

Alte discuții în legătură

Noul salariu diminuat si marit alinaoana alinaoana Daca un angajat avea sal. de incadrare 630 si vechime 15% rezulta un nou sal de baza de 725. Nu a mai avut nici un alt spor. In iulie in urma diminuarii ii ... (vezi toată discuția)
Cu cat va creste salariul minim, fara sporuri? Andrei92 Andrei92 De exemplu un salriu format din salariu de incadrare 630 Ron si spor de vechime (gd.4) , fara alte sporuri in afara, este de 756 Ron, asta in iunie 2010. Dupa ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2014 monybratu monybratu Buna ziua Referitor la salariul de baza minim brut pe tara am o nelamurire. Tin sa mentionez ca sunt bugetara si am 10 ani vechime, care nu o mai regasesc de ... (vezi toată discuția)