Buna ziua, mi-a fost ridicata masina dintr-o parcare semnalizata cu litera P si pe panou erau liniute oblice fata de linia verticala, adica se specifica ca parcarea se face oblic fata de linia bordurii. pe P.V. sanctiunea este citez”a pozitionat auto.. altfel decât paralel si cât mai apropape de bordura din dreapta(spic)” art.63/5 cod rutier. sentinta respinge contestatia irevocabil.
am obtinut de la politie un act nou prin care se arată că parcare ”în spic” nu exista în legislatia rutieră. Va rog sa-mi spuneti daca cu acest act nou prin care am fost sanctionata printr-un termen ce nu există în legislatia rutieră am sanse să obtin anularea P.V. prin cerere de revizuire
va multumesc
Incercati sa faceti Contestatie in anulare si aratati ca hotararea pronuntata s-a dat fara a fi vriun temei legal, prevazut in legislatia rutiera. Succes,,,B-)
Ceea ce sustine politia este valabil pentru oprirea sau stationarea autovehiculelor pe partea carosabila a drumului. Nu si in parcari special amenajate. In parcari autovehiculele se parcheaza in functie de marcaje.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Parcare spic
radusb
Pe 17 mai 2010 mi-a fost ridicata masina de pe Mihai Bravu (Bucuresti), din zona gurii de metrou Iancului, cea dinspre Dimitrov (intre Dimitrov si Pache ... (vezi toată discuția)