avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple?

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, angajator.
Exista niste formulari standard, trebuie sa scoata in evidenta anumite lucruri? Trebuie sa para sincera sau insirati cai verzi ca in cv-uri cand fiecare isi descrie calitatile?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Botarel , utilizator 20:39, 29 Februarie 2024
Eu zic ca nu pot fi - cai verzi pe pereti - , deoarece caracterizarea ar trebui semnata si stampilata ori sa cuprinda mentiunea - a-sevi la proces - sau la judecata .
Am sa revin pitn , exemplificind : adeverinta de la medic , adeverinta de la scoala , adev . de la locul de munca , adev. de la medic si altele...
De la locul de munca, oficial, cu nr. de inregistrare, stampila, semnatura...
Sunt si niste criterii, in general referitoare la comportamentul in cadrul colectivului si la relatia cu seful.:)
Caracterizare de la vecini,de exemplu, colegi, preot, profesori. Nu exista o forma tipica, in fapt se "povesteste" despre comportamentul persoanei, cum este el vazut in societate, etc...
Caracterizare facuta de altcineva decat persoana care are calitatea de a evalua?!
Sa nu confundam profesorul sau preotul cu vecinul sau colegul! Profesorul poate caracteriza elevul, iar preotul un candidat la seminar sau la teologie. Colegul poate caracteriza daca are aceasta calitate, respectiv ii este superior ierarhic (adica un sef mai mic), Altfel e ... barfa scrisa. Ultimii doi pot avea calitatea de martori.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
elena138, utilizator

Alte discuții în legătură

Caracterizare jandarmi onitzza_31 onitzza_31 as dori si eu un model de caracterizare pentru jandarmi ...diriga mea nu vrea sa mi-o faca X-(cn ma ajuta ?va rog din suflet adresa mea onitzza_31@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Caracterizare personala alexbz alexbz Buna ziua vreau si eu daca se poate un exemplu de o caracterizare pentru la tribunal eu fiind complice la un furt calificat si am auzit de la un avocat ca e ... (vezi toată discuția)
Sunt agresat în sistemul educațional elevul01 elevul01 Un mare salut tuturor cititorilor! Pentru a mă cunoaște mai bine, sunt elev major și studiez in ultimul an la un liceu teoretic, considerat fiind cel mai ... (vezi toată discuția)