avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... caracterizare personala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

caracterizare personala

Buna ziua vreau si eu daca se poate un exemplu de o caracterizare pentru la tribunal eu fiind complice la un furt calificat si am auzit de la un avocat ca e bine sa facem niste caracterizari despre noi si nu stiu cum trb facut ex cui ma adresez sau etc ca nu stiu deloc va rog frumos celor care imi rsp:justcuz:
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:50, 3 Martie 2013
bună ziua,
vă ofer mai jos un posibil model, desigur, acesta trebuie modificat/adaptat cerințelor dvs., locului de muncă din cadrul societății.Vă urez succes deplin!

Antetul societății,
Nr de înregistrare
Scrisoare de Recomandare

Subsemnatul . . . , în calitate de . . . al societății mai sus arătate, în perioada . . . am fost seful direct a domnului . . , perioada în care acesta a fost angajat cu contract de munca cu normă întreagă.
A fost decizia mea de a-l angaja pe functia de . . . deoarece am apreciat si apreciez calitătile lui profesionale, cinstea, corectitudinea și comportamentul.
Domnul . . . a fost un angajat eficient, de încredere, care s-a adaptat cu usurință situatiilor dificile din cadrul societății si cărora, depunând efort le-a făcut față cu succes, dând dovadă ambiție si profesionalism.
Potrivit specificului muncii noastre, ne confruntam zi de zi cu situatii noi si complexe, în acest sens acest angajat a stiut întotdeauna să rezolve sarcinile ce i s-au trasat si a făcut acest lucru printr-o munca sustinuta dar si prin . . . (spre exemplu : inovatii personale de exceptie etc etc)
Pe timpul cât a avut calitatea de angajat, a fost un bun profesionist, un adevărat coleg pentru semenii săi din cadrul firmei noastre si de aceea îl recomand cu toată susținerea și responsabilitatea.

Manager (semnătura și ștampila), data,
Puteti solicita o caracterizare de la :
-angajator daca sunteti angajat cu forme legale,
-de la asociatia de proprietari/locatari daca locuiti la bloc sau
-de la primaria in raza careia domiciliati ( in principiu daca domiciliati in mediul rural) sau/si
-de la facultate daca sunteti student.
Astfel, aceasta poate contine date cu referire la caracterizarea dvs. ca persoana in general, de modul in care va exercitati atributiile de serviciu, de modul in care sunteti cunoscut in calitate de coleg, de modul in care sunteti cunoscut in societate in general si relationati cu persoanele din jurul dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare personala alexbz alexbz cui trb sa ma adresez in caracterizare personala ca imi trb pentru la tribunal si nu stiu cum sa ma adresez ast rsp (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Caracterizare pentru parchet vovy vovy Am nevoie de un model de caracterizare, pe care sa o depun la procuror in temeiul art.87 din OUG 195/2002. Ma poate ajuta cineva? Va rog! Angajatorul ma ajuta ... (vezi toată discuția)