avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Caracterizare pentru parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Caracterizare pentru parchet

Am nevoie de un model de caracterizare, pe care sa o depun la procuror in temeiul art.87 din OUG 195/2002. Ma poate ajuta cineva? Va rog!
Angajatorul ma ajuta dar nu stim cum sa formulam documentul.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:15, 20 Noiembrie 2012
Exista numeroase modele de caracterizare de la locul de munca care insa trebuiesc personalizate in raport de fiecare situatie in parte,profil unitate,activitateresponsabilitate persoana care necesita caracterizarea
Este o diferenta semnificativa intre caracterizarea unui angajat manager fata de fochist...

Puteti incerca personalizarea urmatoarei caracterizari

Domnul ..... este angajat de la data de... pe postul de ....
Inca de la inceput s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanti ai echipei noastre prin adaptarea si integrarea sa rapida ,atat din punct de vedere social cat si profesional.
Participa in mod direct la proiectele importante ale companiei/unitatii, fiind implicat in activitati complexe care depasesc sfera responsabilitatilor prevazute in fisa postului.
Remarcandu-se ca o persoana cu o gandire matura, cu dorinta constanta de autodepasire, creativ, cu o abilitate deosebita de a gasi solutii la probleme tehnice dar si cu o foarte buna capacitate de relationare interumana, a fost promovat pe pozitia de ... fiind implicat în procesul de recrutare, formare si evaluare a celor din echipa sa, de coordonare si control a activitatii acestora, responsabilitatea respectarii termenelor de predare a lucrarilor si calitatea lor revenindu-i direct.
Dl... este un foarte bun coleg si prieten.

Cu stima,
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare de la ultimul loc de munca ContSters221216 ContSters221216 CUM se face o caracterizare de la ultimul loc de munca ca agent paza ma poate ajuta cineva. (vezi toată discuția)
Caracterizare personala alexbz alexbz Buna ziua vreau si eu daca se poate un exemplu de o caracterizare pentru la tribunal eu fiind complice la un furt calificat si am auzit de la un avocat ca e ... (vezi toată discuția)
Fisa postului model lyalya lyalya va rog foarte mult sa imi aratati un model de fisa de post pentru contabil dupa noul cod al muncii? (vezi toată discuția)