avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... caracterizare personala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

caracterizare personala

cui trb sa ma adresez in caracterizare personala ca imi trb pentru la tribunal si nu stiu cum sa ma adresez ast rsp
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:25, 5 Martie 2013
Ati primit raspuns in topicul pe care l-ati deschis in data de 03.03.2013 :

"Puteti solicita o caracterizare de la :
-angajator daca sunteti angajat cu forme legale,
-de la asociatia de proprietari/locatari daca locuiti la bloc sau
-de la primaria in raza careia domiciliati ( in principiu daca domiciliati in mediul rural) sau/si
-de la facultate daca sunteti student.
Astfel, aceasta poate contine date cu referire la caracterizarea dvs. ca persoana in general, de modul in care va exercitati atributiile de serviciu, de modul in care sunteti cunoscut in calitate de coleg, de modul in care sunteti cunoscut in societate in general si relationati cu persoanele din jurul dvs ."

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare personala alexbz alexbz Buna ziua vreau si eu daca se poate un exemplu de o caracterizare pentru la tribunal eu fiind complice la un furt calificat si am auzit de la un avocat ca e ... (vezi toată discuția)
Caracterizare pentru instanta costelyno costelyno buna ziua!!! as vrea si eu un model de caracterizare pt tribunal pe care trebuie sa mi-o faca niste cunoscuti sa-mi serveasca la tribunal!!!! va rog mult ... (vezi toată discuția)
Ce carti sunt mai recomandate pentru studiu, in sustinerea examenelor la barou inm etc? ana-maria89 ana-maria89 As dori sa aflu ce carti pentru civil, proc civ, penal proc penal sunt cele mai bune pentru studiu deoarece am vazut nenumarati autori ceea ce m-au pus serios ... (vezi toată discuția)