avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NELAMURIRI REORGANIZARE+PENSIONARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NELAMURIRI REORGANIZARE+PENSIONARE

in cadrul unitatii in care lucrez se vor efectua restructurari iar in contractul colectiv de munca apar urmatoarele conditii: (legat de "prioritatea" la concediere):
-salariatii care sunt asociati la alte societati....
-salariatii care au un alt loc de munca...
-salariatii care indeplinesc conditiile de pensionare....
-persoanele care indeplinesc conditiile de pensionare la cererea lor
intrebare mea este: (eu as indeplinii conditiile de pensionare anticipata fara penalizari dar nu vreau sa ma pensionez acum)
MA POT FORTA SA MA PENSIONEZ CONFORM ULTIMULUI ALINEAT DIN CCM?
DACA TOTUSI VOI FI RESTRUCTURATA SI VOI BENEFICIA DE "VENIT DE COMPLETARE" CF. OG 36/2011 PLUS SOMAJ IN CE MASURA ACEST LUCRU IMI V-A AFECTA PENSIA?

Alte discuții în legătură

Restructurare, ordinea de prioritate ContSters74449 ContSters74449 Buna ziua, Art 79, al 2, CCMRC,prevede ordine de prioritate a salariatilor ce pot fi disponibilizati. din motive ce nu tin de persoana lor.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii, pensionare ancfd ancfd In urma unei diponibilizari colective am primit si eu preaviz in vederea disponibilizarii. Conorm CCM se dau doua salarii compensatorii. In situatia in care ... (vezi toată discuția)
O eventuala disponibilizare gixee gixee sunt inadrat ca personal contractual intr-o institutie bugetara si din ianuare se aud ca vin alte restructurari. acum jumatate de an a fost concediata si mama, ... (vezi toată discuția)