sunt inadrat ca personal contractual intr-o institutie bugetara si din ianuare se aud ca vin alte restructurari. acum jumatate de an a fost concediata si mama, din acelasi motiv, iar acum suntem in plin proces de contestare a deciziei de concediere.
vreau sa stiu daca ar fi legala concedierea mea, avand in vedere ca familia a fost deja afectata de concedierea mamei.
mentionez faptul ca in urma restructurarilor din vara, au fost adusi alti colegi in serviciul in care lucrez, din cadrul institutiei, foarte probabil sa s eintample asa si acum. cu alte cuv posturile nu s-au desfiintat efectiv, asa cum cere legea.
eu locuiesc cu parintii, iar obligatia de intretinere intre parintii mei si mine nu mai exista. pot fi considerat unic intretinator?
am cautat in CCM-uri (la nivel national, de ramura si unitate) dar nu am gasit nimic.
Desigur, contractele colective de munca nu contin nici o precizare de acest gen in cazul disponibilizarii insa situatia dv. poate fi avuta in vedere de angajator la propunerea sindicatului sau a reprezentantiilor salariatilor in caz de disponibilizare. Daca restructurarea nu este reala puteti ataca masura in instanta