avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... refuzarea unei expertize
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

refuzarea unei expertize

Interventie moderator
@tessa888 V-am sters topicul postat de Dvs si am deschis o noua discutie, fiind vorba de o alta problema

Buna ziua!Am si eu o intrebare:cum este posibil sa ceara refuzarea unei expertize tehnice auto de catre parat?Este doar un motiv de tegiversare a procesului?Mentionez ca este vorba de [EDITAT] ,care cere ca expertiza sa fie facuta doar dupa fotografiile ce se afla la ei in dosarul de dauna.Dar alea pot fi insuficiente si mai ales pot fi favorabile societatii .Ei spun invoca dispozitiile art.235 alin(1).
Pai si noi sa stam cu masina nereparata in tot timpul procesului?Deja au trecut 6 luni si nu s-a facut nimic.Ce anume se poate face?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Indiferent de cererea formulata de societatea de asigurari , doar instanta se pronunta in aceasta cerere de asigurare de dovezi, asupra obiectivelor expertizei care se cere a fi efectuata si asupra modului in care constatarile trebuie efectuate de catre expert
Daca instanta dispune sau accepta expertiza, indiferent de calitatea procesuala a partilor refuzul este inacceptabil.
Va rog sa imi spuneti daca se poate repara masina in cazul in care se refuza expertiza.Multumesc mult pentru raspunsurile date !
Ce obiective are expertza la care va referiti ?
Am ajuns la proces cu [EDITAT] dupa ce au refuzat dosarul de daune pe motive puerile si prea invechite.La conciliere au incercat sa ne dea cam 50% din valoarea devizului,dar am refuzat si am deschis proces.Am cerut sa se faca o expertiza tehnica auto la care ei au depus o intampinare prin care se cere instantei sa considere ca inadmisibila cererea noastra.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Expertiza Simosimona20 Simosimona20 La efectuarea expertizei unui accident auto in care victima a decedat nu trebuie sa fie anuntat martorul principal sau unul din copii,nu am fost anuntati nici ... (vezi toată discuția)
Expertiza imobil, evaluare baietzika baietzika expertiza in cazul iesirii din indiviziune este stabilita de instanta sau poti aduce expert si tu ca parte in proces? daca il aduc trebuie sa incunostiintez ... (vezi toată discuția)
Convocarea partilor in expertiza judiciara baldo baldo Buna ziua. Trebuie sa fac o expertiza judiciara la un dosar penal. In acest caz s-a mai facut o expertiza, un supliment cerute de politie si 2 rapoarte de ... (vezi toată discuția)