M-a angajat de curand la o firma de recuperare debite.Ce mi s-a parut foarte interesant,este forma de salarizare si anume:mi se va da 900 Ron pe cartea de munca si diferenta pana la 1600 ron se factureaza pe firma sau PFA.Asta e politica lor,bun nimic neobisnuit pana aici,dar mi-au spus colegii ca in momentul in care voi pleca voi primi doar ce este pe cartea de munca!E legal asta?Sau imi pot cere drepturile si pt venit care se factureaza,sau nu am cum demostra si banii astia?
Multumesc anticipat.Roxana.
Veniturile dv. salariale se cifreaza la 900 lei, suma ce este luata in calcul la stabilirea tiutor consecintelor legate de asigurarile sociale, celelalte venituri pe care vi le remite prin diverse artificii nu constituie venituri cu caracter de salarii si nu pot fi luate in calcul.
si eu subliniez la fel fiindca am mai auzit de acest tip decalcul si salarizare:
venitul dvs este de 900ron si acesta este baza de calcul pt toate contributiile.
diferenta nu constituie venit salarial si nu poate fi folosit la alte calcule salariale si la alte beneficii.