avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta!

Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt trecute pe formularul de vanzare-cumparare.am fost la primarie am scos-o de la impozit,acolo mi-a dat o adeverinta(cred ca fisa fiscala) pentru a o inmana cumparatorului sa o poata inscrie pe numele sau.Mentionez ca numerele nu le-am oprit si pe talon nu am scris instrainat,dar scrie pe contractul de vanzare-cumparare acest lucru.La politie nu am fost atunci ca mi-sa spus ca nu mai este nevoie si ca trebuie ca respectivul sa o inscrie in termen de 30 de zile.Am crezut ca toate acestea sau intamplat pe parcurs...Am primit un plic acum de la un nene ca el a cumparat masina de la nepotul lui si ca acesta nu a inscris-o pe numele sau si ca nu mai are cartea auto a masinii si ma roaga sa ii fac imputernicire sa scoata alta de la RAR sa ii faca ITP-ul ca a expirat.INTREBAREA mea este:Eu mai am vreo implicare cu acea masina,el a mers cu masina asa cum a luat-o de la mine nu a declarat-o nu a inscris-o..este legal ce a facut...eu pot sa patesc ceva,,sa imi vina amenzi ceva anume??? PS.el zice ca amers cu ea cu numerele de la mine si talonul...mai sunt valabile odata ce eu am act la mana ca am dat-o este scoasa de la impozit???
Cel mai recent răspuns: bibitu , utilizator 17:31, 17 Mai 2011
Ori cum,pe mine nu ma intereseaza ce se intampla cu masina pt ca la politie mi-a spus ca nu raspund eu ce face altu cu ea.Si daca este ceva,doamne fereste,a zis ca sa pun in acel plic pe care il primesc copiia contractului V-C pe care este trecuta si data instrainari.La impozit nu platesc..asa ca sa faca ce vrea.Multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)