avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camatarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camatarie

Am luat cu imprumut o suma de bani de la o persoana cu contract de vanzare-cumparare casei parintilor.. Intre timp am auzit ca persoana respectiva a mai inselat si alti oameni. Am gasit in alta parte sa-i restitui suma cu dobanda, cum a vrut, dar nu vrea sa primeasca. Am vreo sansa sa recuperez casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 23:57, 14 Mai 2011
Daca aveti documente ,martori cu care sa sustineti si sa probati aspectele mentionate,puteti formula plangere la politie
dvs ati incheiat un contract de imprumut cu persoana respectiva si parintii au garantat cu ap lor imprumutul sau rezulta din acte ca parintii au vandut casa camatarului ?
Ati facut contract de imprumut cu ipoteca sau contract de vanzare cumparare? In cazul contractului de imprumut, puteti consemna suma datorata intr-un cont pe numele sau si apoi obtineti radierea ipoetcii de la OCPI, un executor judecatoresc ca poate fi de ajutor in acest sens. Daca s-a facut vanzarea bunului imobil, l-ati facut proprietar si solutii nu prea sunt...
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2011
narcisa_salbatica, utilizator
Din acte rezulta ca parintii au vandut casa
asta e f urat. sansele sunt f mici sa reveniti la situatia initiala, sa fiu optimista.
mergeti la un avocat sa va vada actele, sa-i spuneti cati bani ati luat, ce stiau parintii la semnarea actelor.. etc. poate gasiti impreuna o solutie.
parintii pot formula si o plangere penala pt inselaciune, poate ar fi bine sa luati legatura si cu alte persoane inselate, poate depun plangerea impreuna
poate ce bani vreti sa dati camatarului, va ajung sa cumparati ceva mai mic
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2011
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum scap de camatari? aalleex aalleex Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)
Intabulare - cine si dupã cât timp trebuie sa o faca puiu314 puiu314 cineva a cumpărat o casă aflată în partimoniul primăriei, administratorul casei fiind Locativ S.A, se întăbulează şi de către cine. Iar dacă casa a ... (vezi toată discuția)