avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camatarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camatarie

Am luat cu imprumut o suma de bani de la o persoana cu contract de vanzare-cumparare casei parintilor.. Intre timp am auzit ca persoana respectiva a mai inselat si alti oameni. Am gasit in alta parte sa-i restitui suma cu dobanda, cum a vrut, dar nu vrea sa primeasca. Am vreo sansa sa recuperez casa?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 23:57, 14 Mai 2011
iustinafloral a scris:

Din acte rezulta ca parintii au vandut casa

Deci exista un contract de vanzare cumparare? Vorbiti despre "acte", fara a specifica si continutul sau titlul acestora.... Oricum, vanzarea imobilului in cazul unui imprumut este cea mai proasta optiune (scuzati-mi franchetea...), nimeni si nimic nu-l poate obliga pe noul proprietar sa va revanda imobilul, trebuia sa incheiati contract de imprumut pentru a avea castig de cauza...
Buna seara,
Din ceea ce relatati dvs.,inteleg ca individul respectiv neprimindu-va suma datorata, se considera proprieterul apartamentului respectiv.Cu parere de rau,pentru situatia incurcata in care va aflati,dupa cum si dvs.afirmati ca el a mai inselat si alte persoane,cred ca va aflati in aceeasi situatie.Imi pare rau.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de camatari? aalleex aalleex Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)
Intabulare - cine si dupã cât timp trebuie sa o faca puiu314 puiu314 cineva a cumpărat o casă aflată în partimoniul primăriei, administratorul casei fiind Locativ S.A, se întăbulează şi de către cine. Iar dacă casa a ... (vezi toată discuția)