avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri RCA in caz de deces si vatamare corporala ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri RCA in caz de deces si vatamare corporala a mai multor persoane

Sotia mea a decedat intr-un accident de circulatie in care a decedat si soferul masinii in care se afla ea.Soferul avea asigurare RCA valabila la masina ,va rog sa-mi spuneti daca eu in calitate de sot ( mentionez ca s-a facut succesiune si sunt unic mostenitor) pot cere daune/despagubiri firmei de asigurari. Daca da...va rog spuneti-mi de ce acte am nevoie, ce cale trebuie sa urmez si care este limita minima si maxima a despagubirilor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: amcteam , utilizator 19:40, 14 Mai 2011
Mergeti la asiguratorul RCA al vinovatului si deschideti dosarul de dauna.Limitele despagubirilor le gasiti tiparite chiar pe polita RCA primita in copie de catre pagubiti la data accidentului.
Urmariti si subiectul recent discutat:
www.avocatnet.ro/content/for...
~ Conținut șters la cerere ~
Da, veti primi despagubiri dar pt asta va trebui sa deschideti un dosar de dauna la asiguratorul RCA al celui vinovat de accident. Pt a obtine o suma cat mai aproape de realitate va trebui sa va angajati un avocat care sa va apere interesele si sa va reprezinte in raport cu asiguratorul care va cauta sa plateasca o suma cat mai mica.
~ Conținut șters la cerere ~
Este cumva vreun termen limita pentru depunerea dosarului pentru daune?

Alte discuții în legătură

Despagubire rca pmkarmen pmkarmen Buna, am o mare problema..Sotul meu a decedat in urma unui accident rutier in 2 noiembrie , accident prin care soferul unui tir a intrat pe contrasens pe ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns dunadaniel dunadaniel In urma unui accident rutier au decedat cumnatul meu soacra si bunica mea.Toti trei se aflau in masina condusa de cumnatul meu regulamentar. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 buna ziua am o intrebare in legatura cu o masina.Tata a decedat si a ramas o masina pe numele lui si problema ii ca imi expira RCA pot sa fac RCA si pe alt ... (vezi toată discuția)