avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rog un raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rog un raspuns

In urma unui accident rutier au decedat cumnatul meu soacra si bunica mea.Toti trei se aflau in masina condusa de cumnatul meu regulamentar. As vrea sa stiu ce daune morale (maxime) pot cere firmei de asigurari rca a soferului vinovat de producerea accidentuluisi daca pot cere daune firmei la care soferul era angajat; pentru ca soferul nu cred ca are de unde sa plateasca ceva. Doresc sa imi spuneti suma maxima pentru ca, cumnatul meu are un fiu de doi ani si o rata foarte mare la apartament,pe care sotia sa nu o poate plati si risca sa o execute banca. Stiu ca daunele materiale firma asiguratoare este obligata sa le plateasca.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:37, 1 Februarie 2009
:offtopic:
Ati mai deschis o discutie pe aceasta tema, unde ati primit raspunsuri. Este contrar regulamentului sa postati de mai multe ori.....www.avocatnet.ro/content/for...
indiferent cat vreti sa cereti intantza o sa acorde o anumita suma...foarte departe de suma ceruta de dvs, adika mult mai mica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale dunadaniel dunadaniel In urma unui accident rutier au decedat cumnatul meu soacra si bunica mea.Toti trei se aflau in masina condusa de cumnatul meu regulamentar. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca in caz de deces si vatamare corporala a mai multor persoane valyiacob2004 valyiacob2004 Sotia mea a decedat intr-un accident de circulatie in care a decedat si soferul masinii in care se afla ea.Soferul avea asigurare RCA valabila la masina ,va ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident. pieton. cum pot fi despagubit? papilon papilon Pe 18 iulie am patit un nefericit accident de circulatie , eu stationand langa motocicleta mea, in afara partii carosabile, de catre un sofer care a adormit ... (vezi toată discuția)