in 2004am luat 2 produse in rate de la a-x urmand sa achit in 24 de rate cele doua produse in valoare totala de 800 ron.Am achitat integral ratele fara nici o problema la un moment dat am scos dupa acest card suma de 500 ron bani pe care i-am returnat in mai putin de 14 zile si de aici a inceput nebunia.Am cerut un istoric al platilor care arata absolut naucitor iar ceea ce nu inteleg eu este faptul ca limita de credit a fost marita de la 800 ron cat era initial la 2800 ron fara ca eu sa cer acest lucru iar din istoric reiese faptul ca am scos suma de 7500 ron .iar la data cand eu am retras acei bani in istoric este de 814.94 . sper ca m-am facut inteleasa daca nu voi reveni sunt diperata si nu stiu cum sa o scot la capat
explicatii numai de la ei putei primi, daca nu va lamuriti sau vi se pare ceva in neregula, va adresati in scris protectiei consumatorului, apoi instanei daca va fi cazul
Bna seara
crystyboss
Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 ... (vezi toată discuția)