avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infintare sc de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infintare sc de contabilitate

Conform ultimelor modificari ale legii contabilitatii , poate un economist cu studii superioare sa-si deschida o societate de contabilitate, daca nu e membru Ceccar nici contabil sau expert?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 12:22, 12 Mai 2011
Da. Dar e mai simplu PFA. Mergeti la ORC. Deja au precizari in acest sens de la forul superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil pfa elenailie elenailie Buna ziua,are dreptul un contabil care detine PFA sa semneze toete documentele fiscale inclusiv bilantul anual al unei firme, daca acest contabil nu este ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)