avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce se intampla daca nu vreau reabilitare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce se intampla daca nu vreau reabilitare

Asociatia de locatari al blocului a decis ca doreste reabilitarea blocului pe cale privata (adica fara programul primariei). Intrebarea mea este care sunt cheltuielile pe care trebuie sa le suportam in mod obligatoriu daca nu vrem sa participam la reabilitare (vopsit, etc.)?
Programul Primariei pentru reabilitari termice nu prinde cate un proprietar intarziat si ramas singur fara anvelopare.Prin acest program se anvelopeaza blocuri sau scari intregi iar lucrarile se executa cu proiect, licitatii, autorizatie de construire etc. Nici cu banii nu iesiti mai bine.

In orice caz daca vecinii dvs.daca au purces la treaba tinetiva si dvs. de gasca pentru ca daca ramaneti 2-3 proprietari neanvelopati Primaria nu o sa mai discute cu dvs.Intotdeauna o lucrare mai mare se negociaza mai avantajos pentru fiecare proprietar decat in cazul cand se lucreaza unicat.

Deaceea va recomand: tineti aproape de ceilalti proprietari.:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Pentru niste familii cu venituri financiare mici, la intrebarea ce o pun in numele lor,rog un raspuns.La lucrarile de reabilitare termica si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica danpin69 danpin69 Salut, Doresc sa stiu daca partile laterale ale unui bloc cu doua scari de forma dreptunghiulara, sunt considerate parti comune?(pe aceste laterale nu exista ... (vezi toată discuția)
Izolatie bloc Turnus Turnus Buna ziua.Stau la parter si am izolat cu polistiren de 10 cm. si as dori sa stiu daca ma poate obliga asociatia de locatari sa platesc la izolarea blocului (vezi toată discuția)