avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit casa si teren agricol
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit casa si teren agricol

Buna ziua, sunt o persoana cu handicap grad accentuat (2) si am in proprietate o locuinta cu teren plus un pic de teren agricol anexat in contractul de vanzare-cumparare prin care mi-am procurat casa. As vrea sa aflu in baza carei legi beneficiez de scutire de impozit, deoarece de la Directia de la Asistenta a Persoanelor cu Handicap mi s-a spus ca sunt scutit de la plata impozitului. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:06, 12 Mai 2011
Beneficiati de facilitatea fiscala in temeiul art 26 b) din L nr 448/2006,publicata in MOf Partea I,nr 1 /03 ian 2008
duceti certificatul de hanicap la directia de impozite si taxe locale de la primarie si aia vor sti ce sa faca cu el sa numai platiti.. o sa va dea un formular de cerere pe care sa il completati si in baza acestei cereri veti fi scutit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre "scutire personala" și "scutire personala majorata" sunsray sunsray Recent am descarcat o cerere pentru [b]Scutire impozit pe venit din salariu[/b] , care sa o completez, - (o găsiți aici ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap grav/accentuat sunt scutite si de cass, ... Sisi03 Sisi03 Persoanele cu handicap grav/accentuat sunt scutite si de CASS, daca da de cand si in baza carei legi? (vezi toată discuția)
Scutire taxa de impozit pe cladiri pentru persoana cu handicap Giana7 Giana7 Buna ziua, Mama are certificat de handicap si i se solicita sa plateasca taxa impozitiului pe casa proprietate ( Ilfov) pentru ca adresa ei de domiciliu este ... (vezi toată discuția)