avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cheltuieli microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cheltuieli microintreprindere

imi spune si mie cineva va rog frumos , pentru o societate comerciala microintreprindere(3 % impozit venit) nu se pot deduce cheltuielile cu infiintarea firmei sau cheltuielile cu angajatii?cheltuielile salariale? numai casa de marcat si atat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: popamirceacricau , utilizator 16:58, 12 Mai 2011
Da. Tocmai asta-i smecheria cu srl si micro. Pana la un anumit plafon al cifrei de afaceri e convenabila una, dincolo de care e convenabila cealalta.
Se pot deduce toate aceste cheltuieli la care faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se trece de la microintrepindere 3% venit la 16% profit? lunamoon lunamoon Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire. Eu am un srl-d neplatitor de tva, care momentan functioneaza ca o microintreprindere cu impozit 3% pe venit. Tot asa ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)