avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... statutul profesiei de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

statutul profesiei de avocat

imi poate oferi si mie cineva un link unde gasesc Statutul ACTUALIZAT 2011?
Pe site-urile barourilor unde am intrat, oamenii nu s-au sinchisit sa publice statutul in forma actualizata #-o
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 22:55, 12 Mai 2011
Din cate stiu nu exista, si chiar am cautat destul de mult.
Mihaela88 a scris:

imi poate oferi si mie cineva un link unde gasesc Statutul ACTUALIZAT 2011?
Pe site-urile barourilor unde am intrat, oamenii nu s-au sinchisit sa publice statutul in forma actualizata #-o

Mihaela,aici gasesti modificarile aduse Statutului profesiei:
[ link extern ]
Sper sa fie util.
Merci mult ! Nu mai stau sa-i refac modificarile. Il cumpar. Am vazut ca a aparut in forma tiparita.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
Mihaela Enache, Avocat
luiza2008 a scris:
Mihaela,aici gasesti modificarile aduse Statutului profesiei:
[ link extern ]
Sper sa fie util.

Aceea e o propunere, nicidecum o actualizare, uite: www.avocatnet.ro/content/art...

Unde a aparut tiparit?
ContSters20980, utilizator
Multumesc pentru atentionare! :)

Legea privind profesia de avocat + 6 legi uzuale (include si Statutul),actualizata la 23 februarie 2011 a aparut la editura Hamangiu.
luiza2008, utilizator

Alte discuții în legătură

Noul cod al muncii a aparut in format fizic? mitrofan emilia mitrofan emilia Stie cineva daca a aparut noul cod al muncii format fizic pe piata? Vreo cartulie ceva? daca da de unde se poate procura? Multumesc! (vezi toată discuția)
Grile examen admitere barou 2012 pummy pummy Buna, exista modele de teste grila care s-ar putea da la examenul de admitere in barou? care sunt cartile dupa care ar trebui sa invatam in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)