avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul cod al muncii a aparut in format fizic?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul cod al muncii a aparut in format fizic?

Stie cineva daca a aparut noul cod al muncii format fizic pe piata? Vreo cartulie ceva? daca da de unde se poate procura?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
mitrofan emilia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 20 Aprilie 2011
Il puteti consulta si aici pe avocat net, daca nu doriti format electronic am vazut la editura Hamangiu aparut carte.
mitrofan emilia a scris:

Stie cineva daca a aparut noul cod al muncii format fizic pe piata? Vreo cartulie ceva? daca da de unde se poate procura?
Multumesc!

Codul Muncii actualizat cu noile modificari a aaprut deja pe piata ....
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)
Admitere inm catalin1980 catalin1980 Are cineva idee daca au aparut cartile la civil pe noile modificari,unde se pot gasi(editura) in caz ca au aparut,si autorii de pe care ar trebui studiat? ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de avocat Mihaela Enache Mihaela Enache imi poate oferi si mie cineva un link unde gasesc Statutul ACTUALIZAT 2011? Pe site-urile barourilor unde am intrat, oamenii nu s-au sinchisit sa publice ... (vezi toată discuția)