avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de mostenire

Tatal meu a decedat,nu am facut taxa de succesiune,cea de-a doua lui sotie,s-a casatorit dupa moartea lui,are vre-un drept la mostenirea tatalui meu?
Cel mai recent răspuns: Mona Luca , utilizator 19:33, 12 Mai 2011
Ceea ce conteaza este daca aceasta era casatorita la data decesului cu tatal tau. Daca raspunsul este da atunci are drept la mostenire. In functie de numarul de mostenitori (daca tatal tau mai are alti copii) cota parte care o sa va revina va varia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa parintilor maryelena maryelena va rog mult ajutati-ma.urgent cu un raspuns MAMA a decedat in anul2008.iar tatal meu sa recasatorit acum 2 ani.sunt singura la parinti,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire sotie supravietuitoare magda popescu magda popescu Buna ziua! X a cumparat un teren pe numele lui, la decesul lui s-a facut succesiune, unii au renuntat si au ramas mostenitoare 2 fiice. Ambele casatorite in ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul celei de a doua sotii a tatalui ContSters43040 ContSters43040 Buna ziua si scuze pentru intrebarea unui profan.Atfel: Copii din prima casatorie a tatalui,in cazul decesului celei de a doua sotii a acestuia, au drept ... (vezi toată discuția)