avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se procedeaza cu recursul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se procedeaza cu recursul?

Buna seara!am si eu o intrebare fratele meu a primit azi 6 ani cu executare de la tribunal...cum se procedeaza cu recursul de la curtea de apel?cat dureaza totul?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: militarualexandra , utilizator 21:48, 13 Mai 2011
Cosultati un avocat penalist, ca sa va poata redacta si motiva recursul, deasemeni sa studieze si dosarul cauzei. Dar cand s-a judecat cauza nu a beneficiat de aparator????:((
In 10 zile de la pronuntare trebuie sa declare apel .Il va motiva la termen .
Trebuie avut in vedere termenul de declarare a recursului(10 zile de la pronuntare) ,hotararea penala sa fie susceptibila de recurs si sa fie motivat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie sentinta definitiva masterguni masterguni intrebarea mea este urmatoarea pt ca vad ca nu am fost inteles. am fost inplicat intr-un proces la judecatorie s-a dat o sentinta s-a facut apel si- sa mai ... (vezi toată discuția)
Revizuirea doru112233 doru112233 Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire si daca trebuie timbrat (vezi toată discuția)
Motivare recurs in procesul penal ralucaehor ralucaehor Buna seara, Ma intereseaza sa aflu care este practica instantelor din tara cu privire la transmiterea dosarului de la instanta de fond la instanta de ... (vezi toată discuția)