avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reactivare contract in REVISAL - corectie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reactivare contract in REVISAL - corectie

Urmare unor info eronate si faptului ca un angajat in perioada de proba nu a venit o zi la munca s-a inchis un contract de munca in baza art 31, alin 3 si operat in Revisal. Insa omul a venit la munca. Cum procedez cu revisal acum?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 13 Octombrie 2011
Faceti corectie in REVISAL:
Cum fac corectia contractul fiind inchis? Folosesc reactivarea contractului desi scrie "hotarare judecatoreasca" si la explicatie scriu corectie?
Faceti corectie ...temei reactivare c.i.m. : hotarare judecatoreasca
data reactivarii = data incetarii c.i.m.
motiv modificare : decizia unilaterala a angajatorului
explicatie : motivul corectiei
Am incetat contractul unei angajate in 22.09.2011. Acum mi se spune ca ar trebui sa o reactivez, din 22.09.2011, pt. ca ar trebui sa aibe continuitate contractul..... Oare mai merge?... Au trecut 3 saptamani. Si cred ca la un control firma ar putea primi amenda de 3.500-5.000 pentru transmiterea de date eronate....Si daca eu sunt responsabil cu revisalul, eu primesc amenda?
Da, asa este ... exista posibilitatea sanctionarii cu amenda pentru transmiterea de date eronate ... nu dvs luati amenda , ci angajatorul ... iar aceasta o poate recupera din banii dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ............... nmw nmw buna! Sunt angajat la o firma de aproape un an,contractul de munca e pe o perioada nedeterminata iar salariul e minim pe economie. intrebarea mea este, se ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in functie tory_bei tory_bei 1.Anularea deciziei de desfacere C.I.M. in urma hotararii judecatorestii se face din oficiu sau trebuie alta decizie de reintegrare? 2.Data reintegrarii se ... (vezi toată discuția)
Reactivare contract in baza unei hotarari judecatoresti Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua. Va rog sa ma indrumati in vederea rezolvarii urmatoarelor probleme: 1. Am primit o hotarare judecatoreasca prin care s-a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)