avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot sa nu imi iau concediu de maternitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot sa nu imi iau concediu de maternitate?

Buna ziua.
Sunt asistent maternal de profesie si am in ingrijire doi copii . Sunt insarcinata in 6 luni si as dorii sa intreb ce pot sa fac sa pastrez copii care ii am in ingrijire si sa nu imi iau concediul de maternitate.
Ce beneficii petru cresterea copilului as avea?
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
gabrielagabi74, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate intra din cic in medical pentru sarcina? cristinacaciula cristinacaciula Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Momentan, ma aflu in concediu de crestere si ingrijire copil; am optat pentru CIC de 2 ani. Pe 4 ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal si indemnizatie pentru ccc ruscrina77 ruscrina77 buna ziua sunt insarcinata in luna a doua , dar sunt angajata din data de 29 iunie 2011 si nu stiu daca am dreptul la indemnizatia de maternitate, pe langa ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Larisa123mari Larisa123mari Bună ziua, sunt în concediu maternal de 1 an si 10 luni , sunt însărcinată din nou însă doctorul mi a spus ca o sa mi dea risc de sarcina . Întrebarea ... (vezi toată discuția)