avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalare SSD
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalare SSD

Am absolvit in anul 1997 un Colegiu universitar (pe atunci nu era cu credite...)...am obtinut o diploma de absolvire...acum lucrez in domeniu, in cultura..
AS vrea sa stiu daca imi pot echivala SSD/ul cu ciclul I Bologna?
AM vazut ca in cazul cadrelor didactice ...se poate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 13 Mai 2011
Art.16 alin.2 din Legea nr.288/2004 prevede ca, absolventii cu diploma de învatamânt superior de scurta durata pot continua studiile pentru a obtine licenta în cadrul ciclului I - studii universitare de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Statut juridic diploma de absolvire, inginer colegiu - 2001, legea 84/1995 Promoafaceri Promoafaceri Buna ziua! In urma unui curs sustinut la un furnizor de formare profesionala, comisia de examinare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, a constatat ... (vezi toată discuția)