avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta 2011
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta 2011

Am primit 4 p.v. pentru ca am circulat 1 saptamana pentru un parastas cu masina.Nu mi-am dat seama ca ar trebui sa platesc rovinieta! Trebuie la fiecare pv sa platesc cei 28 euro sau doar o singura data ?Plata a 28 euro este ca si cum ai cumparat la prima data a contraventiei rovinieta ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:52, 13 Mai 2011
este o taxa de despagubire tocmai pt ca nu ati platit.
Din pacate da, trebuie sa platiti sumele totale de pe fiecare proces verbal.
Daca rovineta costa 28 euro/an ,corecteste daca ai platit suma pt. un proces-verbal la care infractiunea a fost in urma cu 6 luni cei 28 de euro sa fie pt un an de la data aceea,deci de fapt sa o achiti retroactiv.Si de ce este taxa de "despagubire"!!gi_jane2 ?
pt ca circuli din groapa in groapa si nu platesti pt asta.

sunt de acord cu dvs ca taxa de despagubire ar trebui platita o singura data, poate reusiti in instanta sa platiti doar amenzile si o singura taxa, sa nu despagubiti compania de drumuri de 7 ori
ai trecut de 7 ori pe un drum gaurit fara sa platesti inainte... bine ca era drumu facut din bani tai luat pe 7 cai e alta poveste.. da acum considera ca e al lor si trebuie sa pl ca sa il folosim..

inceara in instanta, orcum sunt f mult.. erau si niste stiri pe la tv acum cateva zile ca ia blocat soferi cu plagerile legate de rovinieta. fa si tu una, sa se stranga alaturi de celelalte si se va lua o decizie pana la urma..

Alte discuții în legătură

Executare silita-28 euro despagubire cnadnr andreiion88 andreiion88 Buna seara, In anul 2011 am primit 2 amenzi din partea cNADNR pentru ca am circulat in 2 zile consecutive peDN6 fara a avea rovinieta. Eu atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Rovinieta negrila negrila Buna ziua, am uitat sa imi cumpar rovineta .aveam cumparata pe un an si am uitat cand expira. Am circulat vreo 3 saptamani Fara rovinieta pe unde sunt camere ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)