avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... utilizarea certificatului de nastere romanesc la copii ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

utilizarea certificatului de nastere romanesc la copii pentru intrarea in Romania

Sunt cetatean roman,locuiesc in Oman am 2 copii minori detin certificate de nastere romanesti si pasapoarte omaneze,as putea intra in romania doar pe baza certificatelor de nastere?mentionez ca nu avem ambasada sau consulat in Oman.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:00, 13 Mai 2011
nu, vor calatori cu pasapoarte. pana sa ajungeti in romania, ei nu au cum iesi din oman in baza certificatelor
puteau veni cu titlu de calatorie, dar nu aveti de unde sa-l obtineti daca nu avem ambasada
puteti sa va interesati pt mai multa siguranta la politia de frontiera si la voi si la noi..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare copiilor nascuti in strainatate pentru a calatorii miha.filip_88 miha.filip_88 as dori sa stiu daca este obligatorie detinerea de certificat romanesc pentru a putea aduce din romania in spania copilul( nascut in spania).certificatul pe ... (vezi toată discuția)
Pierdere pasapoarte&certificate de nastere Edward9911 Edward9911 Buna ziua, sunt in Germania de 5 ani , iar acum 2 luni mi-am schimbat domiciliul. In urma schimbarii lui , am pierdut pasapoartele , cat si certificatele de ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)