Am facut un imprumut la banca si am girat cu casa. Banca, printr-o firma de asigurari mi-a facut asigurare pe casa. In asigurare sunt cuprinse si cutrenurul si inundatiile. Asigurararea este pe 15 ani si se reinoieste anual. In aceste conditii mai trebuie sa fac asigurarea obligatorie ??
Merci anticipat
In situatia in care piata asigurarilor este ultraaglomerata, este aproape imposibil ca cineva sa cunoasca in detaliu modul in care opereaza atat toti asiguratorii cat si toti bancherii.LOGIC este ca banca sa-si asigure gajul pentru orice risc, fara exceptie.
Ce te faci insa cu persoanele "inventive" care pot incalca regula??? Ce te faci cu cei care in scopul ieftinirii politei, si a o vinde neaparat, - exclud din riscuri??
Daca este asa , inseamna ca nu poate sa fie altfel.Nu va faceti griji, pe care oricum si le-ar fi facut banca B-) , daca ar fi avut motiv justificat privind existenta unor riscuri neacoperite.
"(hotia portocalie)"
Domule imi permit sa va contrazic, nu exista in acest caz o hotie de nici o culoare, toate statele civilizate au o astfel de asigurare, in unele tari nu poti vinde s-au cumpara o casa ori un apartament daca nu detii o astfel de asigurare. Daca polita incheiata la banca cuprinde cele trei riscuri NU trebuie sa incheiati o noua polita!