avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norma de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norma de lucru

buna ziua,
am o intrebare,eu ca si salariat ,pot avea norma intreaga de lucru la doua societati .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 13 Mai 2011
Conform dispozitiilor art.35(1) C.mun., orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Prin urmare , legea nu distinge ce fel de c.i.m. poate incheia o persoana fizica in cazul cumului ...asadar, o persoana fizica poate incheia doua c.i.m. cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte individuale de munca moise paula moise paula Pot avea doua contracte individuale de munca cu norma intreaga? (vezi toată discuția)
Contracte de munca multiple raluka_ioa raluka_ioa Buna seara, M-ar interesa sa stiu daca o persoana poate avea mai multe cim-uri cu norma intreaga la mai multi angajatori diferiti? (vezi toată discuția)
Pot sa am mai multe cim la acelas angajator bizica bizica Pot sa lucrez pe firma mea cu 2 ore Economist(pentru a-mi tine evidenta contabila) si cu 6 ore Lucrator comercial? Sau pot sa fiu incadrat cu 8 ore ca si ... (vezi toată discuția)