avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi cazarmament
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi cazarmament

Sunt asistent maternal profesionist.Am avut in plasament un copil cu probleme pina la data de 01 .04 .2011.La directia la care sunt angajata ,s-a convenit de comun acord cu asistentii maternali ,sa fie acordate drepturile pentru cazarmament si igienico sanitare, o data la 4 luni,asta pentru ca suma pe fiecare luna este mica.Eu pentru cele trei luni lucrate (cit copilul a fost in grija mea )nu am primit aceste drepturi,explicatia fiind ca nu am cum sa decontez factura.Mentionez faptul ca eu mi-am depus dosarul de pensionare,decizia inca nu a venit si nici nu mai am alt copil in plasament ,dar contrctul de munca, inca nu este incheiat,mi s-a spus ca figurez in concediu fara plata.Va rog sa-mi spuneti daca e corecta decizia lor de a nu primi acesti bani,cui trebuie sa ma adresez si in baza carei legi?Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ne ajutati!pe mine si pe copiii mei! anca_filip78 anca_filip78 La sfirsitul lunii august impreuna cu sotul meu ( suntem tineri pina in 35 de ani, casatoriti de 7 ani) am fost la un preventoriu TBC de unde am adus 3 ... (vezi toată discuția)
Interpretare oug isma87 isma87 Buna ziua, oug 65/2014 -referitoare la alocatiile pentru copiii cum se poate interpreta acest venit? este acordat pentru copiii sau pentru ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal concediat pe nedrept a_s a_s Buna ziua, Sunt asistent maternal profesionist din anul 2000 si intrunesc toate conditiile legale conform cu Hotararea nr. 679/2003 din 12.06.2003. Acum ... (vezi toată discuția)