Doresc sa deschid un coafor in provincie unde sa lucrez doar eu.De ce acte am nevoie pentru infiintarea unei societati sau asociatie familiala?Cum se poate numi si cum trebuie sa procedez pentru a fii in legalitate?Si banuiesc,ca trebuie sa platesc si la stat impozit/luna(an),nu? X-(
Pentru ca doriti inteleg o afacere mai mica si mai usor de gestionat va recomand intreprindere individuala, care va da si posibilitatea sa mai angajati pe cineva daca doriti. Numele oficial, din actele de la registrul comertului va fi constituit din Numele si Prenumele d-voastra cu Intreprindere Individuala la sfarsit. Evident va trebui sa platiti un impozit(16%) pe diferenta dintre incasari si cheltuieli. Deasemenea, va trebui sa aveti si casa de marcat fiscala.Mergeti la registrul comertului din orasul, resedinta de judet de care apartineti si acolo il infiintati.
Subscriu la sfaturile colegei de mai sus. Detalii infiintare intreprindere individuala aici:[ link extern ]
Costurile legate de inmatriculare nu depasesc 300 ron.
Infiintare pfa
zimbrul68
Buna ziua,
As dori sa-mi infiintez un PFA
Ca acte necesar am aflat ca trebuie:
o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)