avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de deces?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de deces?

Un cetaten roman dintr-o comuna , primea ajutor social de la primarie, s-a inbolnavit si a decedat, intrebarea este daca are dreptul la ajutorul de deces ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 17:36, 14 Mai 2011
Beneficiaza de ajutor de deces un membru al familiei care este pensionar sau asigurat la sistemul public de pensii. In caz contrar se solicita sub foprma de ajutor de urgenta de la Primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces pentru persoana neasigurată - plătitorul pentru înmormântare este asigurat în italia Morera Morera Bună ziua, Poate sora decedatului, dacă este asigurată în Italia unde locuiește, și dacă plătește înmormântarea (cel decedat nefiind asigurat) ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru demnitari dorub dorub Am o situatie mai deosebita. Nu cred ca am postat bine, dar nu am gasit o categorie specifica cazului meu. In cazul in care a decedat un demnitar (primar) ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare - de unde il obtin? diana_h diana_h Salut, As avea o intrebare legata de ajutorul de inmormantare. Situatia mea: tatal meu a decedat intr-un moment in care de cateva luni nu mai lucra, dar in ... (vezi toată discuția)