avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recodificare 2002
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recodificare 2002

Ce se intampla daca o societate ( infiintata in 2001) nu are facuta recodificarea din 2002 ( cred ca atunci a fost). Acum se doreste a se efectua recodificarea 2008 + cesiune de parti sociale.
Se va cere cumva sa se faca intai recodificarea 2002 si apoi cea din 2008 si cesiunea?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 13:57, 9 Iulie 2008
Adresati-va registrului comertului pentru indeplinirea acestor formalitati; se va face codificarea dupa noul cod CAEN.
Formularele necesare le puteti vizualiza pe site-ul [ link extern ]
Am mai facut o astfel de recodificare (acte constitutive nemodificate din anii '90) si a fost ok. Insa e drept ca a fost in perioada aprox.aprilie, cand nu RC alegea noile coduri CAEN ce rezulta din recodificare, ci asociatii singuri. Cel mai bine adresati o intrebare la Consultanta Reg.Com. ca sa nu aveti surprize.
Nu este nicio problema daca nu ati facut prima recodificare, am avut un dosar de genul acesta.

Depune dosarul cu cesiunea odata cu actualizarea si urmeaza procedura obisnuita

Ar fi bine sa solicitati si un extras de registru pentru acualizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Completare obicet activitate dupa recodifcare. ce coduri trec?? adela05 adela05 Buna ziua! Daca am o complatare ob activitate la un SRL care a suferit recodificarea din 2008, dar ultimul act const este din 2007, eu acum trebuie sa trec in ... (vezi toată discuția)