avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... desfasurare proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

desfasurare proces

Buna ziua,

A dori sa stiu in cazul in care paratul dintr-un proces nu e de gasit si nu se prezinta exista un nr maxim de infatisari la care este chemat?Cum se desfasoara?dupa cate citari se poate pronunta verdictul?

Va multumesc
Vera
v
Cel mai recent răspuns: clucer , utilizator 04:54, 19 Mai 2011
Instanta , are posibilitatea ca pe cale oficiala sa solicite relatiile necesare pentru a afla ultimul domiciliu al partii.
buna ziua,

Va multuemsc pt lamuriri.
Si in cazul in care aceeasi adresa de domiciliu este furnizata de orice institutie si paratul nu se prezinta, care este procedura?cate citatii sunt necesare a fi trimise?

Multumesc
Vera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Divort-citarea paratului Borza Borza Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)