avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare intrep indiv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare intrep indiv

Am un bilet la ordin avalizat emis de reprezentantul unui srl , biletul a fost refuzat la plata , respectivul sia facut intreprindere individuala si lucreaza pe ala numai foloseste srl ul , biletul fiind avalizat cum ma pot indrepta impotriva intreprinderii individuale ? pentru recuperarea creantei, o intrep individuala are contul ca persoana fizica a respectivului sau este separat?
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 23:57, 15 Mai 2011
Nu aveti de-a face cu cealalta intreprindere. Trebuie sa va indreptati asupra srl-ului. In final puteti deschide procedura insolventei iar daca se alunge la declararea falimentului, va puteti indrepta si asupra bunurilor si veniturilor administratorului care , in momentul de fata, are venituri si de la cealalta firma cu conditia ca ea sa aiba profit si acesta sa fie repartizat ca dividende.
biletul avalizat inseamna ca raspunde cu tot ce are , daca ar avea un alt srl as putea lua partile sociale , insolventa se deschide la 45000 eu am doar18000
astept alte opinii si pareri si raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa- tragerea la raspundere a administratorilor care au avalizat in nume personal bilete la ordin Minodora Sorian Minodora Sorian O societate cu raspundere limitata a intrat in insolventa procedura generala. Sunt 2 asociati, din care unul este administrator. Administratorul l-a mandat pe ... (vezi toată discuția)
Srl sau intrep. individuala ContSters205308 ContSters205308 Contabilul cu care m-am vazut azi pt. a vb. in vederea unei colaborari pt. srl-ul care trebuie sa i-mi iasa zilele acestea, mi-a sugerat sa deschid o intrep. ... (vezi toată discuția)
Cum sa incep pneuros pneuros am un bilet la ordin avalizat de proprietarul firmei care are bunuri cu proces verbal de predare primire pt garantie, firma are datorii de 28.000 lei pe ... (vezi toată discuția)