Am calitatea de tert poprit datorita unei firme care mai are inca debite fata de mine. Daca respectiva firma va intra in insolventa debitele acesteia se prescriu?
Tertul poprit este un DEBITOR al debitorului urmarit de creditorul popritor.
Nu puteti fi tert poprit pentru ca cineva "mai are inca debite fata de" dvs. ci pentru ca AVETI debite fata de debitorul poprit, iar creditorul acestuia din urma va cere dvs. sa-i platiti lui (creditorului popritor) ceea ce ii DATORATI debitorului dvs.
Si atunci nu inteleg care "respectiva firma" a intrat in insolventa. (si, oricum, prescriptia n-are nicio treaba cu subiectul).
Noi avem un debit fata de respectiva societate, insa si respectiva are un debit catre noi. Aceste debite s-au compensat. Creditorul (respectivAnaf) a infiintat poprirea noastra pentru debitul nostru desi dupa cum spuneam respectiva societate are debit la noi.Mentionez ca respectiva firma va intra in insolventa.
Validare poprire
nramona
Buna ziua! Debitorul meu este angajat la o firma ce se afla in insolventa.In speta este fata administratorului si angajata in firma tatalui. Executorul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
flawrin28
Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Tert poprit
Ersin Dervis
Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la tertul poprit, eu desfasor o activitate care in anumite situatii necesita incheierea unor contracte de prestari ... (vezi toată discuția)