avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecinatate-amplasament
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecinatate-amplasament

Buna ziua,
Locuiesc in Arad si as dori sa stiu daca exista o reglemntare privind amplasarea WC-urilor uscate vis-a -vis de vecinatate , mai exact in cazul in care la aprox.50 cm este gradina vecinului unde acesta are zarzavaturi etc.
Am gasit doar mentiunea de pastrare a minim 10 m fata de locuinta acestuia dar legat de gradina nu am gasit nimic.
Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Referitor la o constructie facuta pe razor MarianaGenoveva MarianaGenoveva Buna ziua, In urma cu 10 ani am cumparat o casa cu teren f. mic. In spatele acesteia este un spatiu, cu o latime de aprox. 1 m pe toata lungimea aferenta ... (vezi toată discuția)
(sms) - distanta ridicare gard auras2 auras2 buna ziua.va rog sa-mi raspunde-ti si mie la urmatoarea intrebare:este normal ca vecinul meu sa-si faca gard de 2metri la 20cm distanta de gardul meu?si la ce ... (vezi toată discuția)
Ferma de vaci in centrul localitatii ContSters124954 ContSters124954 Buna ziua, Locuiesc intr-o comuna de langa Brasov unde in centrul localitatii in gradina unei proprietati destul de mari invecinata cu a noastra, se cresc ... (vezi toată discuția)