avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... referat de inceperea urmaririi penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

referat de inceperea urmaririi penale

referatul a fost facut in niembrie 2010,dar nici pana-n ziua de astazi nu sa dat o solutie de cei abilitati.Eu cossider ca se tergiverseaza dosarul deoarece acesta are o vecime de 3 ani.
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 23:32, 16 Mai 2011
Daca este vorba de Bucuresti, nu este o surpriza ca dureaza asa mult.Pot trece si 6 luni pana ce procurorul analizeaza propunerea.
Despre ce fapte este vorba in acea plangere penala ?
Daca nu sunt fapte de gravitate deopsebita , intotdeauna urmarirea penala si restul procedurilor judiciare se vor intinde peo perioada mai lunga de timp datorita afluxului de probleme care exista in sarcina celor abilitati sa le rezolve( politie, parchete , instante)
Este vorba de falsuri in inscrisuri ofiiale facute de politisti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vatamare de persoane pe trotuar Juld5 Juld5 Va salut, Ieri am fost implicat intr-un accident oarecum usor pe trotuar, in calitate de sofer. Am inceput sa dau usor cu spatele, dar nu m-am asigurat, si ... (vezi toată discuția)
Incadrarea juridica a faptelor din plangere alexandra.a1404 alexandra.a1404 S-a facut o plangere impotriva unor procurori si politisti, fara a se specifica incadrarea juridica a faptelor. Procurorul da NUP pt. ... (vezi toată discuția)
Dupa, 5 ani de la ordonanta procurorului cu nup am aflat din acte oficiale faptul ca procurorul a mintit in ordonanta sa si a favorizat faptuitorul. soparla62 soparla62 Dupa circa 5 ani de la clasarea cauzei penale cu NUP am descoperit adevarul din acte oficiale emise de statul Roman. In urma cu 5 ani am sesizat organele de ... (vezi toată discuția)