avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... A primit cineva salarii compensatorii la pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

A primit cineva salarii compensatorii la pensionare anul acesta?

Buna ziua,
Ma adresez si eu d-tra cu o intrebare legata de salariile compensatorii. Ma intereseaza daca mai este cineva pensionat medical anul acesta din M.A. I. si daca a primit salarii compensatorii !
Cf art.13 alin.2 din legea 285/2011 ar trebui sa primeasca, dar as vrea un raspuns concret daca ati primit si in ce conditii!!
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: spria , utilizator 16:39, 20 Septembrie 2011
buna ziua

daca se poate conversa pe email ?


Cu respect
Si eu sant interesat de salarii compensatorii peste 2 luni ies la pensie de invaliditate ....sper .
Ajutoarele prevazute in art.13 alin.1 din Legea nr.285/2010 se acorda in situatia imposibilitatii mentinerii in activitate a persoanelor clasate inapt pentru serviciul militar ori incadrate in grad de invaliditate sau decedate.
Buna ziua,
In ceea ce priveste salariile compensatorii acestea nu s-au acordat nici pana la acest moment, desi suma este calculata. Ca de obicei nu sunt bani. Dar pensia ati primit-o integral???
In ceea ce priveste salariile compensatorii acestea nu s-au acordat nici pana la acest moment, desi suma este calculata. Ca de obicei nu sunt bani. Dar pensia ati primit-o integral???


-Dumnezeule chiar asa rau s-a ajuns?
-Nu se platesc pensile integral?
-In cat timp va venit decizia de pensionare?
Eu am facut lichidarea luna asta "august" decizia medicala acum o luna,inca astept decizia de pensionare prin posta ,mi-au zis sa fac un card pt.ajutoare conform 284 art 20 alin1iar pt.alin 2 (2 solde brute pe an pana la limita de varsta de pensionare) nu am dreptul "pensia de invaliditate nu e considerata pensie de serviciu" in viziunea ministerului muncii (cu m mic) si solidaritati ......etc,etc,.

Cu respect pt.colegi.
Doamne ajuta.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
sorinpanait2, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii la pensionare pe caz de boala Florin36 Florin36 Buna seara..M-am pensionat de curand pe caz de boala,grad de invaliditate 3.Am fost functionar public cu statut special in cadrul Administratiei Nationale a ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii sorinaga sorinaga Cum se stabileste cuantumul salariilor compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala a politistilor? (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii in cazul pensionarii pe caz de boala? (politisti) dobromir elena dobromir elena Legea nr. 285 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice ART. 13 (1) În anul 2011, dispoziţiile ... (vezi toată discuția)