avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare vechime in munca

Salut.Am si eu o problema.Prin vara lui 1993 am plecat de la un job unde aveam o vechime de 6 ani cu nota de transfer cum se proceda pe atunci spre alta firma,Firma noua nu mi-a operat cartea de munca si transferul decat dupa doi ani cand a aparut noua angajare.Cum pot recupera vechimea in munca adica acei 2 ani care nu apar trecuti in cartea de munca desi eu am lucrat si am venit cu nota de transfer ?:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 16 Mai 2011
Promovati actiune judecatoreasca la tribunal-sectia litigii de munca-fata de acest angajator.Sfatul meu este sa consultati un avocat.
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
andymaurul, utilizator
pai acel angajator s-a desfiintat.ar mai fi alta solutie?Am inteles ca este o comisie pe langa primarie care se ocupa cu asta?
mediaset a scris:

pai acel angajator s-a desfiintat.ar mai fi alta solutie?Am inteles ca este o comisie pe langa primarie care se ocupa cu asta?

Odata cu abrogarea Decretului nr.92/1976 la 01.01.2011, cred ca si aceste comisii si-au incetat activitatea.
Puteti depune o solicitare , in acest sens, la ITM - sa va elibereze o adeverinta de vechime pentru perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)
Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)