avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

buna ziua.problema mea este 0.91.sau gresit orele de consum.ce as putea sa fac sau la ce sa ma astept. va multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:46, 16 Mai 2011
Sa formulati obiectiuni si sa cereti recalcularea alcoolemiei , daca au prelevate probe biologice de doua ori , la intervat de o ora .

Totusi , se poate dispune aplicarea unei amnezi administrative , dispunandu-se , in conformitate cu art . 10 din Codul de procedura, scoaterea de sub urmarire penala.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Ptr Draghiciualin ar trebui sa fii mai explicit in cea ce vrei sa spui
sau prelevat la interval de o ora .dar mise pare cam mult dupa rec.0.91 la 2 beri.
Cat a iesit alcoolemia nu depinde de cate beri ati baut ci de greutatea corporala si de rezistenta dv la alcool. Asa ca sa nu va surprinda rezultatul. Daca probele biologice prelevate va surprind pe ramura coboratoare ( eliminarea alcoolului din sange) puteti avea noroc dar dac va fi invers nu prea va vad bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcolul la volan bozomala24 bozomala24 Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)
Alcool Tibi 86 Tibi 86 Am fost prins cu o alcolemie de 0.43, am dat probe de sange cat imi iese daca am baut 4 beri (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie vovy vovy Va rog sa-mi explicati si mie daca stiti cum se calculeaza alcoolemia. Am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat o alc. de 0.43 mg la ora 19:48. La ... (vezi toată discuția)